o podjetju naslovna

Opis tvrtke

 
Tvrtka Labena  d.o.o.  od svog osnivanja  1993. godine, bavi se laboratorijskom opremom u farmaceutskoj, medicinskoj, prehrambenoj industriji i svim drugim područjima istraživanja i razvoja u fakultetskim institucijama. Našim kupcima u regiji nudimo potpuna tehnološka rješenja u procesnoj i laboratorijskoj analitici. Na ovaj način posredujemo kod uvođenja novih tehnologija i usavršavanju osoblja na svim tržištima gdje smo prisutni.


U skladu sa željama naših kupaca pratimo nove tehnološke  proizvode  vodećih svjetskih proizvođača već više od 20 godina. To daje tvrtki dobar uvid u poslovne, istraživačke procese krajnjih  korisnika. Blisko surađujemo kod planiranja, opremanja i obuke korisnika za opremu koja je potrebna za precizan i kvalitetan rad.

 
U 2008 godini, u okviru tvrtke, kao rezultat dugogodišnjeg razvoja aktivnosti je otvoren odjel za istraživanje i razvoj, u kojem u surađujemo s različitim Fakultetima i Institutima  na područjima razvoja prehrane, telemedicine, medicine i farmacije.

Naš cilj je da i dalje ostanemo među vodećim ponuđačima tehnoloških rješenja na tržištu i  u skladu sa potrebama naših partnera i kupaca te da proširimo  našu ponudu a sa tim znanje i prisutnost na svim tržištima.
2012. godine, otvorili smo i petu tvrtku Labena u Srbiji i na taj način zaokružili tržište svih republika bivše Jugoslavije. Labena je lokalno prisutna u 5 zemalja u regiji, u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji, pored toga pokrivamo  Crnu Goru i Kosovo.