Matjaž Pene
Stranica je trenutno u izradi
Trenutno je stran v izdelavi. V primeru, da vas zanimajo izdelki iz tega segmenta nas prosim pokličite na 01 360 23 00 ali nam pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Stranica je trenutno u izradi
Trenutno je stran v izdelavi. V primeru, da vas zanimajo izdelki iz tega segmenta nas prosim pokličite na 01 360 23 00 ali nam pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Stranica je trenutno u izradi
Trenutno je stran v izdelavi. V primeru, da vas zanimajo izdelki iz tega segmenta nas prosim pokličite na 01 360 23 00 ali nam pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Stranica je trenutno u izradi
Trenutno je stran v izdelavi. V primeru, da vas zanimajo izdelki iz tega segmenta nas prosim pokličite na 01 360 23 00 ali nam pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Instrument za analizu i kontrolu mesa i mesnih proizvoda FoodScan PRO (FOSS)
Foodscan PRO je dizajniran za analizu mesa i mesnih proizvoda u samoj proizvodnji , jer je u cijelosti izrađen od nehrđajućeg čelika i propisno zapečaćen ( IP67 ) . Uređaj ima ugrađeni PC i touch ekran , što je neophodno za proizvodne linije.
Proizvođači mesa diljem svijeta su otkrili da je FoodScan učinkovit, ali i jednostavan alat za analizu mesa - od sirovog mesa do mesnih proizvoda . Foodscan daje brze i točne rezultate o ključnim parametrima , kao što su masti , vlage, bjelančevina , kolagena i soli za manje od jedne minute.
Foodscan koristi zadane globalne kalibracije ( ANN ) , koje omogućuju analizu uzoraka , bez dodatnih razvijanja kalibracije.
Za određene uzorke koji sadrže puno začina , vode ili bjelančevina biljnog podrijetla , potrebno je razviti kalibracije , ali s obzirom na softver koji je sastavni dio aparata , to je vrlo jednostavno.
Za analizu mesa reagensi nisu potrebni , budući da uređaj radi na principu NIR ( Near Infra Red ) tehnologije u području između 850 i 1050 nm . Uzorak ( 180 g ) mora biti ispravno homogeniziran.
Rezultati se mogu izvesti u LIMS.
U usporedbi s tradicionalnim kemijskim metodama troškovi održavanja aparata su niski.
Instrument za analizu i kontrolu mesa i mesnih proizvoda FoodScan LAB (FOSS)
Foodscan LAB se upotrebljava u laboratorijima, za rad je potrebno računalo.
Svjetski proizvođači mesa su ustanovili, da je aparat FoodScan učinkovito, a istodobno jednostavno oruđe za analizu mesa - od sirovog mesa do mesnih proizvoda. Foodscan osigurava brze i točne rezultate ključnih parametara, kao što su mast, vlaga, proteini, kolagen i sol unutar jedne minute.
Foodscan upotrebljava set globalnih kalibracija (ANN), koje omogućavaju analizu uzoraka bez dodatnog razvijanja kalibracija.Za posebne uzorke koji sadrže puno začina, vode ili bjelančevina biljnog podrijetla, potrebno je razviti kalibracije, ali s obzirom na softver koji je sastavni dio aparata, to je vrlo jednostavno.
Za analizu mesa reagensi nisu potrebni, budući da uređaj radi na principu NIR (Near Infra Red) tehnologije u području između 850 i 1050 nm. Uzorak (do 180 g) mora biti ispravno homogeniziran.
Rezultati se mogu izvesti u LIMS.
U usporedbi s tradicionalnim kemijskim metodama troškovi održavanja aparata su niski.
Instrument za procesnu analizu mesa na liniji MeatMaster (FOSS)
Procesna analiza mesa
Predkalibracije za svinjetinu, teletinu i piletinu omogućavaju upotrebu MeatMastera za širok spektear aplikacija s malim utjecajem na lokalnu sredinu.
- Mjerenje količine masti s točnošću od 1%
- Optimiziranje korištenja sirovina u proizvodnji trajnog mesa automatskim doziranjem (10-17 tona / sat)
- Smanjenje opterećenja laboratorija
- Otkrivanje metala i kosti štiti od kontaminacije ili oštećenja druge opreme u nastavku procesa
- Analiza svježeg, smrznutog ili pakiranog mesa
Analiza je provedena u zatvorenom prostoru, koji omogućuje MeatMasteru da djeluje u skladu s najstrožim međunarodnim sigurnosnim standardima.
XDS Process Analytics Direct Light (FOSS)
Procesna analiza masti u mesu i mesnim proizvodima.
XDS Direct Light je namijenjen kontinuiranoj procesnoj kontroli sadržaja masti u mesu i mesnim masama. Analiza se vrši svakih 15-20 sekundi.
XDS Direct Light kao brza i čista analitička metoda omogućuje:
- Povećana dosljednost proizvoda
- Optimalno korištenje sirovina
- Zadovoljstvo kupca
- Opći porast kvalitete proizvoda
Moguća je nadogradnje kalibracija za mjerenje vlage i proteina.
Stranica je trenutno u izradi
Trenutno je stran v izdelavi. V primeru, da vas zanimajo izdelki iz tega segmenta nas prosim pokličite na 01 360 23 00 ali nam pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Stranica je trenutno u izradi
Trenutno je stran v izdelavi. V primeru, da vas zanimajo izdelki iz tega segmenta nas prosim pokličite na 01 360 23 00 ali nam pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .