segmenti naslovna

MIKROBIOLOŠKA ANALIZA MESA I MESNIH PROIZVODA


Određivanje ukupnog broja bakterija, koliformnih bakterija E. coli i plijesni

  

MicroFoss je modularan, računalno vođeni analitički sustava za otkrivanje i brojanje širokog spektar mikroorganizama u svježem mesu, mesnim proizvodima i poluproizvodima. Ubrzava i pojednostavljuje mikrobioloških ispitivanja i omogućava rezultate brzo i jeftino.

  

MicroFoss analiza radi na istom principu kao i tradicionalnih metoda, samo proces je brži i jednostavniji. Metodologija se temelji na mikrobiološkoj aktivnosti - više mikroorganizama imaju brži rezultat. Analize od uobičajenih 2 ili 3 dana skraćeno je na samo 7 sati i konačni rezultati su poznati za većinu uzoraka nakon 16 sati.

  

Certificiranje proizvoda često zahtijeva korištenje priznatih analitičkih metoda. MicroFoss je jedan od rijetkih mikrobioloških metoda, koje imaju AOAC R & I odobrenje za razne prehrambene proizvode i s njima se služe sofisticirani proizvođači i prerađivači prehrambenih proizvoda.