FUNKCIONALNOST | KVALITETA | MODULARNOST | SIGURNOST

Kada je u pitanju proizvodnja namještaja za laboratorije, kao dugogodišnji distributer vodećih proizvođača laboratorijske opreme izvrsno poznajemo specifične zahtjeve laboratorijskog okruženja.

Izravno iskustvo opremanja vlastitih laboratorija omogućava nam jedinstvenu perspektivu i znanje o tome što je zaista važno kod planiranja i izrade kvalitetnog i funkcionalnog namještaja. Razumijemo izazove s kojima se laboratoriji suočavaju te znamo kako prilagoditi ergonomiju i organizaciju namještaja te stvoriti sigurno radno okruženje koje poboljšava produktivnost i učinkovitost

Kako bismo svojim klijentima pružili potpuno personaliziranu uslugu savjetovanja, projektiranja i proizvodnje namještaja, unutar Grupacije otvorili smo zasebnu tvrtku, Kvadrilab d.o.o., čija je osnovna djelatnost izrada kvalitetnog i dugotrajnog namještaja koji će zadovoljiti potrebe laboratorija, medicinskih ustavova, istraživačkih instituta i obrazovnih ustanova.

Zašto nam povjeriti izradu laboratorijskog i ostalog namještaja?

  • Labenin tim posjeduje stručnost i iskustvo u području laboratorijske opreme, a iskustvo kroz vlastite laboratorije pomaže nam u projektiranju funkcionalnih i ergonomskih radnih mjesta, što uključuje radne stolice, ormariće i pulteve prilagođene radnim zadacima kako bi se smanjio rizik od ozljeda i umora.
  • Izrađujemo prilagođena rješenja usklađena sa zahtjevima laboratorijskih postupaka, radne učinkovitosti i sigurnosti. Sigurnost je ključna kada je riječ o laboratorijskom poslovanju. Namještaj je izrađen od visokokvalitetnih materijala otpornih na kemikalije, lužine, mehanička oštećenja, visoke i niske temperature i koroziju, a također je važno da ima ugrađene sigurnosne značajke poput sustava za zaključavanje, protukliznih površina i zaštitu od curenja ili ispuštanja. Veliku pažnju posvećujemo poštivanju svih certifikata i normi, te odabiremo materijale i okove visoke kvalitete za dugotrajno i sigurno funkcioniranje namještaja uz poštivanje svih ekoloških standarda.
  • Pružamo cjelovita rješenja, od ideje i savjeta prilikom odabira, preko projektiranja i proizvodnje do tehničke podrške oko instalacije i održavanja namještaja, kako za laboratorije i bolnice, tako i fakultete, institucije ili tvrtke.
  • Jednostavnost ugovaranja i nabave – suradnja s Labeninim stručnim timom olakšava proces nabave namještaja. Bez obzira na veličinu vase institucije, tvrtke ili laboratorija Labena funkcionira kao izdvojena centralna nabava za sve vase potrebe što znatno pojednostavljuje administrativne procese vezano uz nabavku te olakšava  komunikaciju i naručivanje.

REFERENTNA LISTA

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet
Medicinski fakultet Osijek
Institut za antropologiju – Zagreb
Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačkog Holdinga
BIA SEPARATION CRO, LJUBLJANA
Vindija, Ljubljana
Sano Hrvatska, Popovača
Sveučilište Sjever
Opća županijska bolnica Vukovar
RED LAB d.o.o. Buje
Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske
Ljekarne Slavonski Brod
Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani
Medicinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
MIRTA-KONTROL d.o.o.
SHIMADZU d.o.o.
Klinička bolnica "Sveti Duh"
Nastavni Zavod za javno zdravstvo Splitsko - dalmatinske županije
SGS d.o.o.
PANON TRADE d.o.o.
Institut Jožef Stefan – Ljubljana
Ljekarna Splitsko dalmatinske županije
Pomorski fakultet – Split
Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije
Sveučilište u Splitu
KBC “Sestre milosrdnice”
Institut Jožef Stefan – Ljubljana
Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu
Poljoprivredni institut Osijek
Zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar
Farmaceutski fakultet Zagreb
Centar kompetencija 3LJ – Trilj
Creaticon d.o.o.
Labena SLO
Labunica d.o.o.
BIAgenetics
BIASeparations CRO